Admin_Boy Konu tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Temmuz 2014 Salam Əziz Dostlar Mən Dle-yə aid şıx movzu acmışam İndi Dle-də rastlaşdığım problem şablonun rəngini dəyışməkdir Mən necə şablonun rəngini dəyişə bilərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Aleykum SALAM şablonun rəngi şəkillərlə verilibsə şablonun images papkasından şəkillərin rəngini fotoşopda dəyiş və eyni adla yaddaşa ver ama 90% şablonlarda rəngi CSS-dən verirlər yəni mən özüm şablon yığanam rəngi CSS-dən verirəm əgər CSS bacarığın azda olsa varsa temanın CSS və ya Style CSS papkasından style.css adlı fayl olmalıdır bu fayl əksər temalarda başqa adlada olur məsələn filan_söz.css həmin css-də temanın rənglərinin kodları ferilir məsələn tema qırmızıdırsa ff0000 bu kodu axtarıb mavi ilə dəyişmək istəsən 00CCCC bu kodla əvəz etməlisən rənglərin kodları aşağıda rənglərin üzərində verilib. Qeyd: Dərslik hazırla demə vaxtım yoxdur. htmlcolorcode.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Mən images papqasında bir hissəsini dəyişdim amma digər hissesi qaldı Daxil oldum style.css indi mən saytın qalan hissəsinin rəngini dəyişmək ücün Hansı bölməni rəngləyim? Tutaq ki mən saytın hər hansı bir hissəsini secdim necə bilim ki həmin hissə css-dən hansı adla qeyd olunub Məsəcun: Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Qaqaş bu əsasən topline adı altında qeyd edilir ama o temada bilmirəm hansıdır gərək özüm baxım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Elə bir proqram varki şablonun hansısa bir hissəsini adini göstərsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Xeyr Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 .css hissəsində düzəltdim sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 problem həll oldu mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Temmuz 2014 Mövzu açıq idi kilid. close.gif Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.