Admin_Boy Konu tarihi: 26 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Temmuz 2014 Salam əziz dostlar Məndə Datalife Enginidə yini bir problem ortaya çıxdı Məsələn Xəbər əlavə et bölməsində Sahəninn Qarşısına kicik hərflərlə (mütlər) Yazılır Amma mən bu sözü böyük hərflə yazmaq istəyirəm bunu mən necə edim Xaiş Edirəm kömək edin indidən təşəkkür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dəli Yazar Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2014 buyur video çəkdim baxarsan link böyüklə yazmağ üçün CAPS LOCK-u yandırda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Hə siz mən dediyimi başa düşmədiniz mən Datalife-də səf tərcümə olunmuş sözləri deyirəm şablonda yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Aleykum SALAM onu LDEnin ana qovlugundaki Language papkasindan deyisirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin_Boy Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Hə çox sağolun Laguage hissesində bir cox sozlər səfv tərcümə olunmuşdur duzəltdim şox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzu həll olundu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.