Zakatala Konu tarihi: 26 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 26 Temmuz 2014 salam bu telefonu almiwam amma dediler interneti elnen qurawdir indide bacarmiram kim komeklik eder nastroykada cox gezdim amma tapa bilmedim APN bolmesini komek edin zehmet olmaasa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Temmuz 2014 qardaş o nə addı mövzuya yazmısan.redaktə elədim.diqqətli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 qaqaw telefon markasidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzu başlığı redaktə olundu. hansı nömrədən istifadə edirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Hansı nömrədisə müştəri xidmətlərinə zəng vur sənə internetin nastroykasını göndərəcəklər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Bəli qeyd olunduğu kimi mobil operator sənə göndərəcəy nizamları. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakatala Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 xeyr qaqawlar olara zeng etdim sim nom iwledrem dediler elle qurulmalidi ama nastroykada o tochka dostupna ve s. o yazilari tapa bilmirem yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 Necə yəni onu özləri qurmalıdılar. APN: wap Gateway IP: 10.0.154.101 Port GPRS: 9201 Authentication: Normal Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Temmuz 2014 9595 nömrəsinə boş sms göndər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 azercellin rəsmi saytından da yükləmək olur deyəsən.onu da yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.