Jump to content
Forum Windows-az.com

Driver Booster v2 Azərbaycan dili qəbul olundu

TΛNNΞЯ

Recommended Posts

SALAM millət bugün mənim üçün sevindirici bir haldır çünki IObit şirkətinə dünən gecə tərcümə etdiyim Driver Booster v2.0.0.723 Beta 1 proqramının Azərbaycan dili faylını göndərmişdim və cavab gəldi :winked: bunu qeyd edimki Ülvidə bu proqramın 1.4 versiyasın tərcümə etmişdi elə bilər onun tərcüməsidir xeyr hamı bilirki mən IObitin üzviyəm orda dostum var bir zamanlar IObitin məhsulların tərcümə edirdim və nəhayət v1.4 nən v2.0 arasında fayıllarda dəyişiklik edilib yəni v1.4-ün dil faylı v2.0-a getmir proqramı özüm 3 gündür gecə gündüz əlləşib ingilis dilindən tərcümə etmişəm.

Hi I Azer Rustemov Driver Booster v2.0.0.723 Beta 1.0 version of Azerbaijani language file

Salam mən Azər Rüstəmov buyurun Driver Booster v2.0.0.723 Beta 1.0 versiyasının Azərbaycan dil faylı

CAVAB :

Wow, so quick :) Thanks so much. I will send you the Beta 2 next month. Have a good weekend :)

Wow, belə tez ? Çox sağolun biz sizə gələn ay Beta 2 versiyasını göndərəcəyik. Uğurlu istirahət günü keçirdin.

Qeyd edimki dünyada 3-cü ölkəyikki Driver Booster v2.0.0.723 Beta 1.0 proqramının dil faylını təqdim edirik 1-ci Hun dövləti, 2-ci Türk dövləti, 3-cü Azərbaycan dövləti bu bizim üçün ən gözəl başlanğıcdır :winked:

Artıq Azərbaycanda bu proqramın bütün yeni çıxan versiyalarını Azərbaycan dilində istifadə etmək olacaq Translate By Azər Rüstəmov (Tanner)

Proqramlar telegramda

Təşəkkür edirəm Ülvi bunuda qeyd edimki mən Türk dilindən tərcümə etməmişəm proqramı birbaşa ingilis dilindən tərcümə etmişəm səbəb isə türklər biraz abartır tərcümədə ingilis dili ilə eyni gəlmir ama bu proqramda isə Azərbaycan dili ilə ingilis dili üst üstə düşür tezliklə Hsien (Dostum) proqramın Beta 2 versiyasın verəcək mənə bir iki əlavələr ediləcək ondan sonra proqram Release olaraq Azərbaycan dilindədə buraxılmalıdır :feel:

Sevinc və uğurunuzu bizimlə paylaşdığınız üçün minnətdaram. Siz ki, digər dillər arasında "AZƏRBAYCAN dili" yazılmasına nail ola (ikinci dəfə) bildinizsə bu, çox təqdirəlayiq bir hadisədir. Sizin kimi insanlar mənim stimul mənbəyimdir. Halal olsun sizə verilən əmək. Uğurlarınızın daha da, genişmiqyaslı olması üçün nə lazım olsa əlimizdən gələn qədər yardım etməyə 24 saat hazıram. Yolunuz açıq və maneəsiz keçsin həyatınız boyu. Yenə çox sağolun.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Şahin, Elcan, Elvin qardaşlarım hər birinizə ayrı ayrılıqda minnətdarlığımı bildirirəm mənim uğuğrum sizin uğurunuzdur və Azərbaycanın uğurudur hamımız istəyirikki bütün proqramların Azərbaycan dili dəstəyi olsun təbiiki bu biraz qəliz məsələdir ona görəki bizdə bu işlə məşğul olanlar azdır rəsmi şirkətləridə tanımırlar daha sonra hər şirkətdə hər dil faylın qəbul etmir üstəgəl hər dil faylındada problemlər çox olur proqramdan istifadə zamanı bu problemlər üzə çıxır bunun üçün gərək dil faylını tərcümə etdikdən sonra səhvləri yoxlayasan müəyyən proqramlarla.

IObitin dil faylı yoxlama proqramı language-checking-tool2.5.exe

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• loading...
  • Create New...