KymaR_ Konu tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Temmuz 2014 salam mən birneçə ay əvvəl bir çoxlarımızın tanıdığı combats oynunyda oyuncu açdım bir müddət oynamadım indi şifrə yadımnan cıxır Şifrənin unudluması bölməsindı isə sekrteniy vapros birdə deni rojdenya istiyir bunlar ne yazdığım yadımnan çıxıb hansı e-mail ilə açdıqımıda yazmaylb bunu necə tapa bilərəm heç olmasa hansı email ilə açıldığını öyrənim oyunçunun adl ASUSHD Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzu bölməsi dəyişdirildi.gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 baxdım email yazmaq funksiyası yoxdu.sən sualı agabey yazmısan.ona cavab verməlisən.yada doğum tarixini gərək düzgün yazardın indi problem olmazdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 heresine birwey yazmiwam oyrenmek mumkun deyilki oyuncu hansi e-mail ile acilib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 xeyr.oyunun texniki dəstəyinə müraciət elə bəlkə kömək elədilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 hm oldu cox sagolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Temmuz 2014 sualların cavabını bilmirsənsə alınmayacaq.mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.