Guest mr.tural.quliyev Konu tarihi: 29 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 29 Temmuz 2014 Salam mən video yazmaq isdiyirəm ama videoda mənim səsim düşəcək burada mən isdiyirəmki səsim tam başqa çür düşsün yəni səs yazma studiyasında lazımı proqramlardan olar yəqin yada özünüz hər halda başa düşdünüz sadəcə səs mən video çəkdiyim anda sırf mən danışıqım üzərində dəyişiklik etməsi lazım vəya mən bilmədiyim başqa metodlar bilirsizsə buyrun deməli mənə səsimi tam bir başqa səs misal robot vəya qalın səs vəya başqa cür effektli səslər yazmaq üçün vəya çevirmək üçün vəyaz yazdıqım videoda səsimi sonradan düzəliş etmək üçün yaxşı bir metod lazımdı proqram vəya hansısa bir çey bu hakda nə bilirsizsə bizimlədə paylaşın təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Temmuz 2014 danışan vaxtı yox videonu redaktə edəndə sony vegas ilə dəyişə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Temmuz 2014 . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.