Fuad Kərimli Konu tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Temmuz 2014 salam mən gta san andreas yuklemisem maşınlar köhnədir.....3-4dene AYRI ayrı masin yukledim amma oynuyanda masinlari gore bilmedim bele br mod vere bilərsiz ,? işlək olsun oyundan çölə atmasin icində 10-20 yaxsi masinlar ollsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 bu versiyanı yüklə bunun içində maşınlar çoxdur. Tannerin videodərsliyi var buna aid həmdə maşınlarda olmalıdır ordan yükləyib yoxlaya bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 içində hazır mod olan san andreasların çoxunda oyun atır.sən özün maşını mod installer ilə yüklə problem olmayacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Kərimli Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 gta var orginal mende main isteyirdim cox sagolun ...gorum nolur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 dəyməz.mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Temmuz 2014 Fuad SALAM yeni qaydalar uxarıda yazılıb bir zəhmət vaxtın olsa baxarsan 2.) Forumda mövzu açarkən mövzu başlığını və mövzu açılışını Azəri şriftləri ilə açın əks təqdirdə mövzu silinəcəkdir. 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.