dell-inspiron Konu tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 1 Ağustos 2014 salam mən bu saytdan sniper elite 3 link girdim yüklədim oyunuda yüklədim amma oyuna girmir bu nədən ola bilər ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Oyunun bu saytda olan versiyasında problemlər olur.Torrenti dəyişdirəcəm. Keçən dəfə isə Mexanikin hazırladığı repack-da 1 userdə problem oldu.Ona görədə oyunu burdan yükləməyin məsləhətdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 yükləməni qoymuşam nəticəni yazacam sağol qaqa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 setupu ustanofka eliyəndə directx yükləmə.qarşısından quşu götürərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Men yükleyende dırectx yülkemişdim onan ola bilermi açmamaqı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 SALAM. Siz RED DEMON-un verdiyi linkdəki oyunu yükləyin problem olmayacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 xeyr directx köhnə versiyanı atıblar setupa səsdə problem ola bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 çox sağolun bura 2 dənə şəkil qoyuram buna bir baxın dxdiag nan girirəm video karı 3844 mb göstərir amma cpuz nan girəndə 2048 mb mənim komyuterimin indi video kartı tam deqiq nə qədərdi sistem 64 bitdi prosesor 1.6 turbo boot ilə 2.6 ramda 4 birdəki bu oyunu rahat açacaq sizcə ?2014-08-01_160006.jpg 2014-08-01_160117.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 oyunun açıb açmadığını bu saytdan yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ağustos 2014 Dəyməz. Oyun açacaq. Komputerin iki ektan kartı var. Məlum proqram sadəcə "İntel" ekran kartının yaddaşını göstərdiyi üçün azdır. Amma cəmləyəndə 4gb ekran kartında yaddaş var. Qeyd: oyunun axıcıl olması üçün qarafikasını azaldın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Ağustos 2014 Hər ikiniz çox sağolun başa düşdüm oyunda açdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 dəyməz buyur.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.