Elit-killer Konu tarihi: 3 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 3 Ağustos 2014 bu saytdan linkdəki telefonu zakaz eləmək istəyirəm kimsə zakaz edib burdan.? 1dəki mən istəyirəm ki, mənim maaş kartımdan çıxsınlar hər ay pulu ya da özüm bank vasitəsilə pul yollayım.bu haqda məlumatı olan var?telefonlarına zəng elədim zəngə cavab vermədilər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 Facebook səyfəsinə şəxsi mesl yazıb öyrənə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 ümumiyyətlə buradan mal alan olub? yəni məsləhətlidi?onu öyrənmək istəyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 Belə İnternetdən yox amma Mağazadan hə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 tanış adam var alıbdı məsləhətdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Ağustos 2014 bəs yaxşı maaş kart yəni maaşı kapital bankdan alıram özləri balansdan tuturlar yoxsa bankla mən ödəməliyəm? onların telefonları cavab vermir gərək sabah zəng eləyim ola bilər bazar günüdür deyə cavab vermirlər.ətraflı məlumat alıb burda yazaram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.