A_Z_E_R Konu tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Ağustos 2014 salam.mәn notbuku win xp ilә farmatladım vә söndürdüm.indi isdә durub açdım avast freeni yüklәdom bidә launch manageri sora perezaqruzka verdim vә açılmır xp loqosu gәlir ama açılmır.nәdәn olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Salam.Safe modda (bezopasni rejim) açıb yüklədyiniz proqramları silin.Sonra yenidən yoxlayın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 qaqaş bezopasnı rejimdә necә açım notbukun madeli emachines e732g di? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 kompyuteri yandıranda tez-tez F8 bas.Gələn pəncərədə 1 ci sözü seç buyur bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 qaqa praqramları your uninstallernәn silsәm olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 your uninstaller problem yaradır.bir də görürsən sistem faylını yada başqa proqramı da silir.məndə çox olub bu problem.revo uninstaller ilə sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 qaqaç sildim yüklәdiylәriçi ama avast qaldı ama yenә açılmdı ekran qaralır mişqa görsәnir ama açılmır. your uninstalleridә sildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 safe modda açılırsa deməli nəsə yüklədiyin birşeylə əlaqəlidi.antivirusu da sil.birdə avtozaqruzkada nə varsa hamsını sil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 qaqa gecә saat 1 dә belә prablem yarandı mәndı tәzdәn farmat elәdim. ama indi yenә elә olur bәlkә sisdemnәndi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 sistemnəndə ola bilər. sən ən yaxşısı bu xpni yaz özüm yazıb yoxlamışam işləyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 çox sağol qaqaş açıldı ama indi mәn buna heçnә yüklәmiyimki açılmıyacağ? linkә görә sağol yüklüyәcәm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 heçnə yükləmə test üçün perezaqruzka ver.yenə elə olsa təzə sistem yazmalısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 heçnә yüklәmiyib perezaqruzka verdim alındı ama avastı tәzdәn yüklәdim yenә açılmadı . başqa sisdem yazım yoxsa antivirusu dәyşim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Sistem güclüdüsə Kaspersky yaz.zəifdirsə Avira Free yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 qaqa sistem güclüdür ram 4 vga 1 gb 128 bit prosessor sürәtidә 2.4 ghz di . gta 4 ü mәnim notbukum xp da lәzәtdi açır ona xp eliyirәm.avastı sildim açıldı marağlıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 hə sistem yaxşıdı kaspersky yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Bu notbuka vvindovvs 8 yazmışdım rahat işləyirdi. Heç bir problem yoxdur. Antivirus da üstündə gəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Aleykum SALAM illərdir kompyuterlərə sistemlər və sayı hesabı bilinməyən proqramlar yazmışam bu problemin səbəbi isə VGA driverindəndir əsasən AMD prosessorlarda olur 10larla kompyuterlərdə bu problem gəlib başıma safe modda girdiydən sonra VGA driverini sil restart ver açılmalıdır daha sonra modelinə uyğun driveri tapıb verərik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 notbuka iobiti yüklәdim 16 driver tapdı olmuyan. ama vga tәzәdi yazılıb.ama mәn heç driver vurmamışam.birdә nәtәr silim vga driverini? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Dispetcerden VGA driverinin ustune gel udalit (delete) ve ya uninstall ele birde yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 qaqaş vga driverinin üsdündә nida işarәsi var.nә demәydi o yәniki yoxdu vga driveri? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Bəli nida drayverin olmamağındandır. Siz niyə 8 yazmaq istəmirsiniz. Notbuk daha performanslı olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Z_E_R Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 gta 4 xpda donmadan açır mәnim kompumda ona görә. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 8-də ekran kartının yadddaşı və performansı artır. Ümumiyyətlə komputerin tempraturu aşağı enir və maksimum peerformans almaq mümkün olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2014 gta 4 xp-də daha az RAM istəyir ona görə səndə rahat açır.ancaq məncə 1 oyuna görə xp-də qalmağa dəyməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.