Yasin57 Konu tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Ağustos 2014 Salam Qardaşlar mən gta sa oyununu windows 7 yüklədim. ama oyunda bir problem oldu oyuna girdikden 5-4 dəqiqə sonra oyun responding verir bunu necə düzəltmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 mövzu bölməsi dəyişdirildi.gələn dəfə diqqətli ol. gtaya əlavə modlar yükləmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Aleykum SALAM mənim GTA SA haqqında məlumatım yetəri qədərdir bu xəta oyuna bəzi modlar və maşınlar əlavə etdikdə baş verir crackla uyğunlaşmır modlar və ya modlar xətalı ola bilər yox sadə oyundursa yəni təmiz modsuz onda crackı yenilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 buyur burdan yüklə heçnə əlavə olunmayıb Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Tanner mən modları maşınları gtavicecity.ru dan yüklüyürəm indi nə edim? Modları hardan yüklüyüm? Və ya necə düzəldim respondingi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 gtavicecity.ru saytından yükləmə.o saytda modları avtoyükləmə kimi qoyurlar.sən modu siləndə oyunun lazımlı fayllarınıda silir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Bəs hansı saytdan yüklüyüm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Ülvi xeyr səhv fikirdəsən avto yükləmədə edə bilərsən manual quraşdırmada edə bilərsən 5 ildir o saytdan müxtəlif modlar yükləmişəm xətasız olub buyur şəkillərlə izah modlara gəlincə bu saytlar ideal saytlardır gtainside.com gtamania.ru gtatnt.com gamemodding.net gtavicecity.ru mixmods.blogspot.com gtagarage.com [attachment=4486] [attachment=4487] [attachment=4488] [attachment=4489] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Azər sən şəkildə göstərdin ancaq avtoyükləmə eləmədin.Faylları proqramnan çıxartdın.Sonra gərək mod installer ilə quraşdırsan.Mən yeni ev modu yükləmişdim.Bir başa gta qovluğunu seçdim və o avtoyükləmə proqramı bütün img faylları dəyişdirdi.Nəticədə oyun açılmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Ülvi bilirəm ama sən səhv etmisən GTA San Andreas/models/gta3.img faylını Alcis IMG Editor proqramı ilə açıb extract etdiyin TXD və DFF faylları əlavə edirsən əgər data qovluğu varsa onuda elə GTA SAnın qovluğuna köçürdürsən bilirən bu işlər biraz çətindi mənim illərim GTA SA üzərində modlama ilə keçib bunu hamı bilir buyur buda mənim yığdımım GTA SA Azerbaijan ama indi bundanda yaxşısın yığıram qeyd edimki 0-dan yığmışam GTA Azerbaijan Modification 2013 GTA Azerbaijan Modification 2013 Digər Şəkilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 yox Azər mən sənin biliyinə şübhə etmirəm.mən modu siləndə həmin avtoyükləmə proqramı ilə silmişdim ola bilər ona görə faylları pozubdu.elə ən yaxşı yol faylları bir-bir özün əlavə etməkdi bilirsənki nəyi quraşdırmısan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Bəli ama artıq xətaya son bunu yüklə səndə CLEO quruludursa at RARdan çıxanları GTA SAnın ana qovluğuna yəni CLEO-ya yox daha sonra modloader qovluğuna gir orda gta3img adlı qovluq yarat və TXD və DFF faylları at ora istədiyin zamanda o qovluqdan sil bu qədər sadə [attachment=4490] Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 səhv eləmirəmsə sərt diskdə həmin hazırladığın oyun silindi hə Azər? davamı gələcək? o vaxtdan gözləyirdim o oyunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 o oyun silindi 2 il öncə ama idi yenisin yığıram yəni artıq binalar real texturalarladı bütün GTA real texturalarladır 1 ildir gecəmi gündüzümə qatıb real textura hazırlayıram ama işlərim çoxdu deyə Ülvi hazırlayıb qutarmağa vaxt tapa bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 Azər Qardaş onda gta img editordü nədi o proqramın videosunu verdə necə eliyim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yasin57 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ağustos 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.