WatchWolf Konu tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Ağustos 2014 Salam mən fb hack proqramı yuklədim komp blok oldu restart elədim tez proqramı sildim düzəldi.ctrl+alt+delete basdıqda dispetcer zadaca gəlirdi indi gəlmir.dispetcer zadaca otklyucen adminstratorom yazır .onu nece aça bilərəm? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 mövzu bölməsi dəyişdirildi.gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Yaxşı oldu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 o kiçik trojan-dı.dispetçeri bloklayır girə bilməyəsən.düzəltmək üçün: axtarış yerinə regedit yaz enteri bas HKEY_CURRENT_USER\\Software\\Microsoft\\Windows\\CurrentVersion\\Polic ies\\System daxil olub DisableTaskMgr yazısının qabağındakı rəqəmi 0 elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Yaxşı cox sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ağustos 2014 dəyməz. mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.