Besikden_mezara Konu tarihi: 19 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 19 Ağustos 2014 Bütün forum üzvlərinə salamlar. Mən komputerə windows açılış formasın dəyişməkçün windows 7 boot updater proqramın yüklədim ama belə bir xəta verdi. internetdə axtardım problemin həllin tapa bilmədim dedeim bəlkə siz bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2014 SALAM. Burdan yükəyin: 123456.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Besikden_mezara Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 19 Ağustos 2014 qaqa o video baxmışam ama göstərilən faylı məndə kompda tapmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 onların hamısını eləmək üçün windows manager 7 yüklə orda hər nəyi istəsən dəyişə bilərsən. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Ağustos 2014 C;/Windows/System32/eN-US/winresume.exe.mui bu qovluğa bax gör həmin fayl var sistem ruscadısa C;/Windows/System32/ru-US/winresume.exe.mui buna bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.