Azer Muradov Konu tarihi: 21 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 21 Ağustos 2014 Hərkəsə salam mən Enemy Front oyunun qurdum pc-də ancaq oynaya bilmədim. Deməli oyuna daxil oluram açır yeni oyun seçirəm başlanğıcda oyunun video reklamı gəlir bitənə yaxın belə bir səhf ortaya çıxır şəkili aşağıda qeyd edirəm Adsz.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Puskdan axtarış bölməsinə get.Ora cmd.exe yaz.Onu запуск от имени администратора ilə aç. bcdedit /set IncreaseUserVA 3072 bu yazıb enterə vur.\"Proses uğurla bitdi\" belə bir yazı çıxmalıdır.Sonra kompyuterə perezaqruska ver. Yoxlamısan bu üsulu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 mayak18 Qardaşım dediyin kimi etdim cmd'ni Adminstratordan açıb kodu yazdım perezaqruska verdim və problem düzəldi çox sağol qardaşım boyük komək etdin Allah razı olsun səndən Oyunu siləcəkdim az qala sayəndə bu oyunu oynayacam çox sağol Qarsaşım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 problem həll oldu mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Forum adminləri problem həll olundu mövzunu bağlaya bilərsiz çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 21 Ağustos 2014 Azer Muradov bağlamışam mövzunu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
tato Mesaj tarihi: 22 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2014 Salam yoldaslar, Bu iqrani yuklemisem acilir ilk 3-4 saniyeden sonra deyanir, dispecerden baxiram iqra rabotaet yazir, bunu nu nece duzelde bilerem? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Aralık 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Aralık 2014 tato Artıq bugün 2 ci dəfədi sənə xəbərdarlıq edirəm qaydaları diqqətlə oxu.Birneçə qaydanı birdən pozursan. 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Bağlı mövzulara cavab yazmaq olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.