Kənka™ Konu tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Ağustos 2014 Salamlar. Mən oyun yükləmişdim the sims 3. C diskinə yükləmişdim. Ordada yaddaş doludu. Bu oyununda ek paketləri var. The sims 3 oynuyanlar yəqinki bilər.Nəysə, indi deməyim buduki bu oyunu mən C diskindən D diskinə necə atım? D diskinde yer çoxdu ek paketləri elə yükləyə bilərəm. Olarıda yükləmək üçün gələk the sims 3 oyunu ola və bu oyunun papkasına atam. Yer azdı diə olmur. İndi mən D diskinə necə atım? Ata bilərəme prosta ki nəsə qaydası var? Birdən səhv ataram sora o boyda oyunu düzəltmək vaar Onsuzda her dəfə bir problem yaranır. İndidən təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 mövzu bölməsi düzgün deyil düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol. deməli belə həmin oyun qovluğunu kopyala D diskinə daha sonra C dikskindəkini sil.əgər açılmasa kopyalayandan sonra gərək ustanovka zamanı quraşdırasan D diskinə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 oyunu D diskinə atsan 90 % işləməyəcək.Çünki reg açarlar C diskinə uyğun quraşdırılır.Sən oyunu təzdən ustanofka elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 RED-Demon düz deyir çünki bir neçə dəfə başıma gəlib.Təzədən yüklə oyunu əgər çox keçmisənsə user faylarını tapıb kopyala ki keçdiyin etaplar havadan getməsin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 həə başa saldığınız üçün təşəkkürlər. Nə yaxşıki buraya açdım mövzü.. Mövzunun uyğun bölməsin tapa bilmədiyim üçün bura açdım elit. Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Ağustos 2014 problem həll oldu.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.