Deliusta Konu tarihi: 25 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 25 Ağustos 2014 Salam əziz dostlar.. Mən bir videonu sony vegas pro vasitəsi ilə HD vəziyyətində və ölçülərini dəyişdirib renderlədim..Video proqram pəncərəsində görünür ki, HD vəziyyətini aldı.Keyfiyyəti artdı. Renderləmə Error-suz ,problemsiz başa çatır. Sonra mən renderlənmiş videonu bitdiksən sonra açıram.Amma açılmır,yəni,qara ekran olur.Amma videonu axtarış etdikdə Search ilə (Kompyuter daxili) video görünür ki, kompyuterdə mövcuddur.Onun detaylarında videonun kiçik rəsimi ,vaxtı və 1080 hd olduğu göstərilib. Yenə də qeyd edim ki, videonu açdıqda qara ekran olur və bu yazını yazanadək video açıq qaldı ( qara ekran vəziyyətində ) bir müddət ( tez deyil) sonra video açıldı amma qara vəziyyətdə-səsi gəlirdi. Sony Vegas pronu mən 13 versiyasın istifadə edirəm ( ən yeni versiya ) crack ilə-problem çıxarmır.Videonu isə .avi formatda yaddaşa vermişəm. Köməksevər dostlar dəstəyinizi gözləyirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mensurqulami Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2014 belke kompyuteriniz 1080p dəstəkləmir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2014 onu necə bilim ki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Ağustos 2014 kmplayer yada media player classic ilə açıb yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 ola bilər düzgün eləməmisən . mənim videodərsliyimdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 Sağ olun yoxlayıram.İnşAllah alınar,2 dəfə renderləmişəm belə olub.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Ağustos 2014 videonu vegasa atanda sənə sual verirki ölçünü dəyişim ya yox.sən orda yox cavab ver Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.