KymaR_ Konu tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Ağustos 2014 Salam mən kompu bir neçə gün boyunca söndürmürəm bunun nə kimi ziyanları var və pc ən çox nə qədər yanılı qala bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 SALAM. Elektron cihazların işləmə müddəti var. Məslən maşına 10 litr benzin vurulub. Siz onu 1 il-ə kimi də istifadə edə bilərsiniz və ya bir neçə saat ərzində də işlədə bilərsiniz. komputer hissələrdən ibarət olduğu üçün standart ölçü qoyulmur. Mən 3-4 gün komputeri açıq qoyan vaxtlar olur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Elə vaxt olub ki kompyuteri 1 həftə yanıq saxlamışam. Sadəcə əgər noutbukdursa zaryatkasına personaldırsa enerjinin kəsilməməsindən əmin olmaq lazımdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Məndə bu mövzu ilə əlaqədər bir söz soruşum. Məndə persanalnıdı. Sistem normaldı. 1 Gün yəni 15 saat vs kimi açıx qoyuram. Bir ziyanı yoxdurki? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Aleykum SALAM ziyanı yoxdur məsələn torrentlə film yükləyirsiz və ya hər hansı bir serverdən 40-50 GB arası fayl yükləyirsiz deməli o faylları verən kompyuterlər açıq qalır aylarca hətta illərcə sadəcə bizlərdə olan kompyuterlər onlara nisbətən zəifdir deyə qızır mənim kompyuterim Blu-ray film topladığıma görə 2-3 gün açıq qalır hətta qızırda məndədə noutbukdur deməli vintelyatoru qoyuram arxasından özünüdə biraz qaldırıram havayakı altına hava keçə bilsin vəssalam soyudur 30 dəqiqəyə normal vəziyyətinə qayıdır daha sonra kef elə özün üçün Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Tanner taktikaya baxe)) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Taktika deyil sadəcə ağıl hələki normal işləyir arada ilişəndə format atıram düzəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Mənim Bakıdakı otaq yoldaşım komputeri ayda bir dəfə söndürürdü ya yox. Komputer notbuk idi və online oyun üçün həftələrlə açıq və adaptır taxılı qalırdı. Amma komputer də Sony idi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Məndə də noutbukdu. Günlərlə açıq qoyuram. Noutbukun altına plastik butulkaların qapağını qoymuşam ki, yerdən aralı olsun hava çəksin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Bu nədi hamıda baş varmış məndə yoxmuş. XPdi məndə yəqin ona gorə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Artıq şərhlər silindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Ziyanı var əlbətdəki çox yanılı qalanda sxemadır qızır vaxt keçdikcə donmalar baş verir.mən işlədiyim yerdəki komplar 1 ildir ümumiyyətlə söndürülməyib.arada perezagruzka verirəm amma söndürülməyib.xüsusi yığılmış kompyuterlərdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.