Anar2321 Konu tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 27 Ağustos 2014 Salam nokia 5800 telefonum açılanda parol istəyir və mən o parolu bilmirəm onu özüm komputerdə sindira bilərəm əgər mümkündürsə mənə köməklik edin çoc sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 buna bax http://www.telefoniy.ru/pomosh/sbros-zashitniy-kod-nokia.php Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 27 Ağustos 2014 Phoenix proqramı ilə dead modda proshivka yaz parol silinəcək. Nokialarda mən bu üsulla edirəm digər üsulları yoxlamışam heç biri alınmayıb. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Anar2321 yazıları azəri hərfləri ilə yaz. düzəliş edirəm gələn dəfə diqqətli ol.əks halda mövzu silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.