Alxan Bayramov Konu tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Ağustos 2014 Her birinize salam... Red demon jailbreak paylaşmışdı pangu ile eledim sora cydıa ile 25pp yazdım... 1 -ci sualım : oyun ve ya program yükleyerken 25pp tam süret vermir vShare nide yoxladım oda vermedi ama adi fayl ve ya torrent yükleyende uğload süretim 4 Mb olur bes 25 pp de nie 400 Kb/s dan yuxarı qalxmır ??? 2-ci sual internetden Bir 602 mb .ipa tipli oyun yükledim ıfile de açmır nedendir ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 1 mövzudan 2 dənə açma.1ni silirəm. mövzu bölməsi də düzgün deyil gələn dəfə diqqətli ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 25pp-nin serveri başqadı ona görə sürət az verir.sən 25pp ni kompyuterə yüklə oyunları onunla yüklə İpa faylını ifile-nan açma.Telefonu usb ilə qoş kumpyuterə sonra tongbu yada 25pp ilə at telefona Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Qaqam işdə orasıdı kı komp yoxduda hətta jailbreak-ı internet klubda etmişəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 ancaq kompyuterdə çox sürət verir.idm qoşanda maksimum verir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alxan Bayramov Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Red belə bir yol tapdım istədiyim oyunun torrent versiyasını tapıram və yüksək sürətlə yüklürəm.. İtranmission ilə ( bu arad bu tviki paylaşdığın üçün təşəkkür edirəm ) bidənədə sualım olacaq Linkstore paylaşmışdın onuda yüklədim cydia dan ama ondada linklər az sürət verir niyə??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Ağustos 2014 o tvikin də serveri başqadı ona görə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.