Deliusta Konu tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 29 Ağustos 2014 Salam dostlar ! Mən Youtube videolarına baxarkən video arada dayanır,amma video yüklənməsi geniş olur.Yəni videonun " açılan " vaxtına çatmamış donur.Yəqin yenə də tam izah edə bilmədim. Yəni dostlar, mən Youtubedə videoya baxarkən videonun aşağı hissəsindəki zolaq tam yükləndikdə də video kəsilir sonra yenidən ardından başlayır. Mən yuxarıda Video kimi qeyd etdim,əslində mahnıya qulaq asıram (səsinə görə ) .Başqa pəncərə də.Sonra yenidən həmin Youtube pəncərəsinə daxil olduqda video açılır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Aleykum SALAM aydındır modemini resetlə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Modemdən niyə olur ki ? Niyə resetləmək lazımdır ? Modem də problem var Qaqa ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Qaqaş problem bu ola bilərki modem neti tam vermir yəni artıq resetləsən modemə bulaşmış kənar müdaxilələr təmizlənəcək net sürəti təmiz verəcək bu kimi problemlərdə 99 % aradan qalxır səndə modem 95 % TP-Linkdir ??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Bəli Tp-Linkdir Qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 ozaman resetlə modemi mənimdə TP-Linklərlə problemim var dünən gecə bəlkə yalan olmasın 5 dəfə resetlədim modemi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Allah köməyin olsun.. -- Bir də Qardaş sözün açığı resetləməkdən qorxuram,birdən edərəm açılmaz.Yəni səhvlik edərəm alınmaz. Resetləmək asanddır ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Bəli bilən üçün 1 dəqiqəlik işdir mən bu haqda yaxında video çəkib qoyaram foruma əvvəllər çəkmişdim bu haqda video o həm çətin yol ilə resetləmək idi həmdə artıq o üsulla ləğv edilib IP adreslərin daxil edilməsi yeni üsulla foruma dərslik çəkib qoyaram birdə qorxursansa ATS-dən adam çağır gəlib resetləsin ayada modemi apar ATS-ə orda resetləyib versinlər gətin kabelləri keçirt vəssalam. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Mən Youtube də videolara baxmışdım.. Biri disk taxır edir, Bir də 2-3 dəqiqəlik elə ip adres yazır..Sonra admin-admin.. Birdə bəziləri deyir ki, mən resetlədim amma admin-admin yazdıqda panel açılmır.Birdən məndə də açılmaz ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Xeyr disksiz edilir resetləmək birdəki TP-Link modemlərdə admin-admin olur çox vaxt bu olmasa user-user olur biridə var o yadımda deyil əsasən admin-admin olur yada user-user birdəki IP adres yazmırsan telefon nömrəsi ilə qeyd edilir artıq yəni ev telefonunun mömrəsi hansı ki, o nömrəyə vurulub internet Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Aha..Video -dərs hazırlaya bilərsiz qısa da olsa..xaiş edirəm.. ----- Qardaş,mən indi modemin panelinə girmək istiyirəm 192.168... bunun ilə.Amma nə yazım User - Parol`a .. ? ( Modem ilk alınanda ATS də Resetlənib ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 user parola ikisinədə admin yaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.