Deliusta Konu tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 29 Ağustos 2014 Hər birinizə salam ! Dostlar mən, blogger ilə pulsuz blog açacam.O xəbər blogu olacaq.Amma ona ad fikirləşə bilməmişəm. Xaiş edirəm domen adında köməklik edəsiniz. Saytım Bloggerdən açıldığı üçün saytın adını dəyioşmək olur,yəni,əvvəl sayt açımışdım xəbər saytı onun adını dəyişəcəm.(Reklam kimi başa düşülər deyə adını demirəm) Və istiyirəm saytın adında Ğ,Ö,Ə,I olmasın ki,yazıla da bilmir.. Saytın adı orta uzunluqda ( və ya qısa) olsa yaxşı olar.. Təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Aleykum SALAM nə kimi ad istəyirsən de mən Web Masterəm bəlkə köməklik edə bildim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Çox sevindim.Yeri gəlmişkən Qardaş,saytı neçəyə yığırsız.Yəni domen .net olsun.. ------------ Fərqi yoxdur.Saytın adı Xəbər sayt başlığına aid olsun.. Yəni,xəbər saytı olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Domaini və hostingi Turaldan alırsan verirsən mənə məndə yığıram sayta baxır birdəgir aşağıdan domain və hosting qiymətlərinə bax saytın yığılmasının qiyməti buna daxil deyil http://buludhost.com buda ad mənim çox xoşuma gəlir sən yenə özün bilərsən News9.com ? net, info, com və s. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Qardaş mənim Domen və Hosting dən başım çıxmır elə də Mən sonra hər ay pul ödəməliyəm ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 domaini 1 illik, 2 illik, 3 illik və hətta 5 illikdə ala bilərsiz hostingində pulunu 1 illik verə bilərsiz yada hostingin pulunu hər ay ödəyədə bilərsiz ban və müxtəlif naminallı kartlarla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Sərf eləmir ki ----- Bəs mən Blogger ilə pulsuz sayt aşım sonra da .com adresinə yönləndirmə ola bilər ? Yəni həmin .com saytını yazdıqda mənim blogger saytım açılsın Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Xeyr olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Hmmm heyif..təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Dəyməz bu arada 5 xəbərdarlığından birin götürdüm qaldı 4-ü belə davam etsən yaxında onlarda götürüləcəkdir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Çox təşəkkürlər..Çox saqol Qardaş Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Ağustos 2014 Dəyməz biz heç kimin haqqını yemirik hamıyada fikir veririk qaydalara əməl edən hər bir userin başımızın üstündə yeri var problem həll oldusa mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.