mensurqulami Konu tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Ağustos 2014 Salam saytda from.ae saytından mal gətirən var?Yəni həqiqətən mal çatdırılırmı?Çünki mən Millybatındın facebook qrupundan soruşduqda deyildi ki,gətirilir və mal alanlar var. Mənim isə sualım bunlardır. 1.Malları həqiqətən gətirirlərmi? 2.Bu şəkildəki işarələdiyim yerlərdən hansı seçilməlidir ki,mal gətirilsin.EMS bahalı,CAMEX isə daha uzun müddətdə gətirir amma hansı daha etibarlıdır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Belə işlər mövcuddur.Amma mən bu sistemi yoxlamamışam.Demək istəyirəm sən get yerli marketdən nağd al. Sony marketlərinə gedib original versiyalar ala bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rauf-SDTK Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Bu barədə mənə də məlumat lazımdı məlumatlandıran olsa sevinərəm. Azacıq bildiklərimi deyim ki 200$-dan artıq olanda vergi vermək lazımdı. Bir çoxu aldığı malı qutusunun içində görmür çünki gömrükdən keçərkən mallar yoxlanılır məsələn telefon almısansa gömrüyümüzdə açıb baxanda xoşlarına gəlirsə götürür. Malları tam etibarlı gətirirlər gəlib bizə çatanda gömrük, vergi zad problem yaradır. Məlumatlandıran olsa çox sevinərəm özüm Amazondan və ya eBaydan LG G FLEX almaq istəyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
mensurqulami Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Qardaşlar mənim pulum digital puldur yəni əlimdə nağd deyil pul.Paypaldadır. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
qladio2008 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Digital pul olsada from.ae elədə yaxşı deyil. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.