Deliusta Konu tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 30 Ağustos 2014 Salam dostlar.Mən intro yaratmaq istəyirəm.Yazılar və s.Profsional şəkildə amma hazır temalar olsun,yəni,özüm sadəcə yazını dəyişim. Videoda sora foto-qaleriya kimi intro hazırlayım.Albom açılır,şəkillər və s. Və uşaqlar üçün temalar...Bunu misal üçün deyirəm. Yəni,qarışıq sadə və gözəl olsun.. Təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 professional intro hazırlamaq isdiyirsənsə sony vegas istifadə et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 sony vegas pro var məndə ama mən hazırlaya bilmirəm mənə çətin gəlir.bunun asand yolu var ? mən açığı heç yəni hazırlıamaq yolunu bilmirəm.bir iki intro yuotube-dən yükləyib hazırlarından edirəm.o da çox pis olur.istədiyim kimi olmur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 buyur videodərslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Axı rus dilin bilmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 türkcə videodərslik Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 30 Ağustos 2014 bunu bilirdim təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.