Deliusta Konu tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Konu tarihi: 31 Ağustos 2014 Salam dostlar. Bu hadisə çoxdan olmuşdu,indi yadıma düşür deyirəm. Deməli mənim kompyuterim xarab idi,dedilər sistemdəndir,apardıq ustaya format etdi-sistem yüklədi (sonrasın bilmirəm) nəysə kompyuterim düzəldi.normal vəziyyət.Bu öz yerində. Amma o,usta bizim tanışdır.Mən lap çoxdan bəzi saytlarda redaktor,junalist,admin falan olmuşam.O necə bildi ki mən admin.redaktor.. olmuşam ? Yəni girdiyim saytlar onda silinmir ki ? Qeyd edim ki,mən formatdan əvvəl CCleaner proqramı ilə silmişdim. Amma o,əvvəllər hansı sayta nə xəbər yollamışam,harda neynəlişəm bilir. Sinif yoldaşıma dedim : Dedi ki,mənim kompyuterimdə " İstorya" (diyəsən belə idi) yeri var ora girirəm ordan silirəm,hamısını.. Mən rus dilin bilmirəm,rusca yazıb mənə verdi,mən də kompda axtarış etdim elə şey yox idi. Bəlkədə sinif yoldaşım məni aldatdı Amma bu dəqiqdir ki,usta bunları hardan bilir ? Onu da deyim ki,usta belə çox da bacarıqlı istedatlı deyil.Sadə ustadır.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 hansı brauzerlə girmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 nəm o fərq edir ki ? Müxtəlif. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 hə fərq edir sən yəqin ccleaner`də bütün brazuerləri işarələməmisən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 yox axı..Cclenarde 3 prqoram var 3ndə etmişəm.. həmdə bəs hansı saytlara girmişəm ona necə baxr ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Aleykum SALAM CTRL + H 1.) Forumda mövzu açarkən düzgün bölməni seçin mövzu açmaqda çətinlik çəkirsinizsə Sayt Rəhbərləri və Forum Adminlərinə müraciət edə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Salam mən Ctrl + H ilə də silirdim amma bildi..ey bi yox..problem yoxdur... --------------- Birdə mövzunun bölmü ilə bağlı..mövzumda söhbət həm də formatdan gedir,ona görə bunu seçdim..Əyər səf kimi qəbul etdinizsə üzür istəyirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 yəqinki kompyuterdə bir iz qoymusan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 deməli belə nastroykada brauzerdə bölmə var saxranenniye paroli yəni orda saytın adresi+ login+ parol yadda qalır ordan öyrənib.bu qədər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Ora necə daxil ola bilərəm Qardaş ? Xaiş edirəm köməklik et Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 chromedi brauzer? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 brauzer hansıdır səndə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Ümumiyyətlə saytlara müxtəlif brauzerlərlə girirəm.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 chromedə budur 111.JPG 222.JPG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Təşəkkür edirəm..Çox sağolun.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ağustos 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.