KaZaMa_._JiN Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 Windows-u yazanda ustanovkanın başında aktivləşdirmə kodu istəyir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 Qaqaş bunda ola bilməz bunların hamısını test etmişəm sən bəlkə başqa sistem işlətmisən onu deyə bilmərəm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Eylül 2014 TΛNNΞЯ bəzi istifadəçilər (əvvəlki linkdə olnaları) yazanda bu problemlə qarşılaşıblar. Amma mən özüm rastlaşmamışam. Hardasa fərqlilik var. Bəziləində var, digərləridə isə yox. QEYD: internetdə olan açarları yoxlayın. Sayımızda da paylaşılıb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 mən bunu yükədim amma ingilis dilində olanı mənə rus dilində olan lazım idi indi yenidən yükləmək istəmirəm həcmi çoxdu bunu windows yükləyəndən sonra içindən rusca yazsam tam rus dilində olacaq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 mui kimi rus dilini yazmaq olur.səhv eləmirəmsə tam rusca olmayacaq Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Bəli dəyişmək olur. Amma açılışda VVEllcome yazılacaq. Və bəzi yerlərdə. Elə də problem yaratmayaca. Hətta AZƏRBAYCAN dili də var. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Bəli olur hətta yeni MUI-lər səhv etmirəmsə 99 % Rus dilindədir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaşım üçün təşəkkür... Həqiqətəndə yaxşı sistemdir dostum bu sistemi tövsiyə edib mənə amma 8.1 olduğu üçün yükləməyə qorxuram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Qaqaş nəyə görə qorxursanki anlamadım ? mən neçə aydır bu sistemi işlədirəm burda qorxulası nəsə yoxdur normal original MSDN sistemdir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 8.1 də belə1 funksiya var idi.formatdan əvvəl kompyuterdə olan bütün proqramları faylları saxlayırdı.sadəcə sistemi 8.1 -ə yeniləyirdi.mən elə etdim ancaq kompyuter təmiz donurdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell-inspiron Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 çox sağolun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabriz7 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Məndə win 8 64-bitdi. C diskinə yükləmişəm. İndi bunu D diskinə yükləyə bilərəm? İkisini də işlətmək istəyirəm. Çünki birini tanıyıram C-də win 7 , D-də win 8-di. Komp açılanda 2-də birini seçib girir. Mən də təxminən bu cür edə bilərəm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Bəli heç bir məhdudiyyət yoxdur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabriz7 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Çox sağolun. Təşəkkür edirəm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 masüstündən başlatmaq olacaq format elməy üçün ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Bəli olur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 yoxlayan olub masa üstünən dəqiq yazın Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 xanım masa üsdünnən setup kimi format etməyin.məsləhət deyil.köhnə windows faylları qalır silsənizdə kompyuter tam rahat işləmir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 bilirəm qalır windows.old demirsiz 2 dəqiqə çəkir silməy onu olacaq dediyim masüstünden formatı başlatma bir bilen olmadı yoxlaxan dəqiq desin Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Bəli şəxsən yoxlamışam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 yenə də öz seçiminizdi.ancaq sistemi yazandan sonra tutulma, donma olsa artıq bizlik deyil.düzgün qayda ilə usb-dan format atmaq lazımdı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Aylin xanım SALAM masa üstündən bəli setupu işə salmaq olur ama D:/ diskindəndə işə sala bilərsiz bu masa üstündən daha etinarlıdır daha sonra formatda C:/ diskini format edə bilərsiz ama daha məsləhətlisi diskdən və ya USB yaddaşdan format atmağınızdır sizin dediyiniz o old papkasımı və ya faylımı sadəcə sistemdən müəyyən izi silir lakin əsas fayllar sismetdə qalır bunu siz heç cür təizləyə bilmərsiz ümid edirəm yetəricə anlata bildim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Doğurdanda sistemə söz ola bilməz x64ENG ilə 86 yı yükləyib 86 özümdə 64 yaxın adamın komputerinə yüklədim əladı hal hazırdada işlədirəm və işlədəcəm, həqiqətəndə söz ola bilməz zatən MSDN adı üstündə Halal eləyin çox sağolun Allah razı olsun Link to comment Share on other sites More sharing options...
H4CK3R Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Təşəkkürlər.Mən Windows 10 işlədirəm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azer Muradov Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 31 Ekim 2014 İnşallah 10 da hazır olsun bütün yenilikləri əlavə edilsin 1 nomrəli saytımıza əlavə edilən kimi yükləyəcəm mütləq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts