WatchWolf Konu tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 2 Eylül 2014 axır ki tapdım.facebookda mail tapmaq üçün ilk öncə yahoo.com dan qeydiyyatdan keçmək lazımdı sonra yaho hesabımıza girib orda kişiler olan yere tlklayıb facebook ile ara ya girib hesabımıza giririk qebul edirik və dostlarınızın maili görsənir.(bəziləri görsənmir)burdan baxa bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Paylaşdığın üçün təşəkkürlər.Mövzunun yerini dəyişdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 2 Eylül 2014 Dəyməz.mən maili görməklə dostluğumda olan 2 nəfərin profilini sındıra bilərəm indi.ama eləmirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Watchwolf təşəkkürlər amma mən bunun başqa və rahat yolunu bilirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Dəyməz.asan yolun de Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 şifrəni unutdum bölməsinə girirsən hər hansı birinin istifadəçi adını yazırsan orda maili zad göstərir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 qaqa sən dediyində mailin yarısı gorsənir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Maili bilməklə bəzi istiəadəçilərin profilin sındırmaq olur .ama mail mail.ru olsa Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
azeriboy1 Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Mən çox axtardım ama sındıra bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 3 Eylül 2014 Mən ikisinin profilin sındıra bilərəm.parolu unudum bolməsinə girib maili yazirsan gizli sözü bilsən sındırarsan.bəzən gizli sözü özü görsədir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver_555 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 maili bilenen sora parolu nece bilmey olur ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 Bilmək olmur.əyər onun e-poçtası mail.ru bk.ru və.s belədirsə mail ru ya girib parolu unutdum bölməsinə onun mailini yazırsan gizli sözü bilsən maili qırmaqla onun fb parolun dəyişə bilərsən.bəzən mail.ru gizli sözü yuxarıda özü görsədir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 zver_555 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver_555 Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 Bəs şifrəni hardan bilməy olacaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Eylül 2014 Gizli sözü tapandan sonra səndən yeni parol istəyəcək.istədiyin parolu qoyursan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.