Kənan Nəsirli Konu tarihi: 6 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 6 Eylül 2014 Salam dostlar. Galaxy S3-də download mode işləmir. Səs azaldan+Ev düyməsi+Güc düyməsini sıxdıqda belə ekran gəlir. Belə halda kompyuterə qoşduqda ODİN telefonu tanımır. Bu problemi necə həll etmək olar? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 hard reseetdəndə sonra açılmır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Xeyr. Sonradan çin istehsalı olduğu məlum oldu Yəqin ona görə dovnload mode qoymayıb çinlilər. Özümdəki S3-lə qarşılaşdırdım bunu hər şey eyni idi fərqlənmirdi. Play Store falan hamsı var idi. Axırda gördüm ki, bunun ramı 512 MB, yaddaşı isə 300 MB-dı . Bildim ki, çinindi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Ola bilər.Çinlilərin kənara idaxlı ancağ belə olar da Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 İxrac demək istədin yəqin.Hə bizə yaxşı bir şey göndərməz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Hə əlbtdə Problemini həll etdinsə bağlayaq mövzunu. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Hə buyurun bağlayın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.