TΛNNΞЯ Konu tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Eylül 2014 SALAM millət necəsiz ? mənə Bu Şəhərdə Qızıl Gül konserti lazımdı evdə zavadit eliyiblər ki tap netdən burdada satışda yoxdu konsert kimdə kink varsa atardı bir zəhmət youtubedə axtardım ama hamısı qısa qısadı diqqətinizə görə təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joker7 Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Məncə netdə hələki yoxdur. Olanda video.az-da yerləşdirəcəklər yəqin ki. Bu şəhərdənin bütün bölümləri seriallar bölməsində var. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 mən də axtardım tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Azər hələ İnternetə tam vurmayıblar.Vurulan mən həmişə ilk video.azda görürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Azər qardaşım yoxdur ta axtarmadığım yer qalmadı disk olsaydı sənə görə upload eliyərdim amma yoxdur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.