Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Eylül 2014 Salam dostlar.Sizə indi təqdim edəcəyim kitabda Komputerlə bağlı demək olarki hər şey vardır.Ən yaxşısıda odurki Türkcədi.Kitab Levent Emmungil tərəfindən hazırlanılıb.Ram\\ekran kartı\\cpu\\ ümumiyətlə ana plata,sistemlər və s. haqqında şəkilli izah. Zəhmət deyilsə başqa link istəməyin. E-Kitab - Buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Graf_Drakula Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Çox Sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Eylül 2014 Halal Xoşunuz Olsun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Təşəkkürlər....Lazimli vəsaitdi Çox sağ ol... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Aqil qardaş halal xoşun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 paylaşdığın üçün təşəkkürlər amma rus dilində olsaydı daha əla olardı.türkcə nə vaxtdan kompyuterlə bağlı nəsə olub.ya rus dilində ya da eng dilində olur.şəxsi fikrim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Şahin qardaş dəyməz buyur.Yuxarıda dediyim kimi kitab Levent Emmungil tərəfindən yazılıb.Bunu sadəcə tərcümə ediblər Türk dilinə.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 SALAM. PAylaşım üçün təşəkkürlər.Elit-killer mən sizinlə razıyam. 25 azn-ə komputerlə bağlı 600 səhifəlik kitab aldım. Amma heçnə çox təəssüfləndim. RAMİN MUSAYEV verdiyiniz linkdəki exe faylını yüklədim amma açmadı. Yəni heçnə gəlmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaron97 Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Hamiya salamlar bu kitabi basqa yerde oxumusdum biraz maraqli kitabdi sagol elin qolun var olsun Amma link acilmir aciliree yukleme linki gelmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaşım üçün təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Halal Xoşunuz.Hamı yükləmə problemi yaşayır? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 8 Eylül 2014 djaron97 yazıları yazanda azəri hərfləri ilə yaz. kompu oxumaqla yox ancaq praktika ilə öyrənmək olar əla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.