Fuad Alıyev Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 RΣD DΣMθN qardaş 2300 manat - a necə gətirəcəklər axı? Belə yalan məlumatlara inanmayın. VALLAH düzü iPhone 6 eyni təqdimat olmamışdan əvvəl şəkilləri yayılan modelin saxtasına oxşayır. Sizə və ya elə mənə də bu saxta iPhone - ni sata bilərlər. Bunun qarşısını almaq üçün iPhone 6 bu internet səhifəsinə baxın. Satışda varsa bu magazadan və bunun kimi güvənilən mağazalardan alın. Bu rəsmi demək olar ki, distrubiterdi. Yox bu magazaya gəlməyibsə deməli bir az təhlükəlidi. Qiymətlər də Türkiyədə olduğu kimi təxmini eyni olacaq. iPhone Plus 16 GB 944 AZN iPhone Plus 64 GB 1051 AZN iPhone Plus 128 GB 1157 AZN Əvvəlki modellərdə də belə oldu. Yəni Turkiyə ilə bizim satış qiymətləri arasında maksimum 100 AZN ya aşağı ya da yuxarı fərq olur. iPhone 6 Plus 128 GB mənim xoşuma gəldi. Əsas odu ki, çox incədi. Xahiş edirəm sizlərdə öz dəyərli fikirlərinizi bildirin. Necə telefondu? Düzdü hələ incələməyə gəlməyib amma ön baxış kimi bir qiymət verərdiniz. Əvvəlcədən təşəkkür edirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Fuad o saxta imiş həm orda 32 gb yazmışdılar 32 gb modeli yoxdu Mən də bəyəndim yaxşı görünür Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Lap əla oldu bu xəbər.Təşəkkürlər.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
AQIL_ISMAYIL Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Ülvi məlumat üçün təşəkkürlər... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fuad Alıyev Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 RΣD DΣMθN qardaş bir daha çox sağol. ALLAH razı olsun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Eylül 2014 dəyməz qardaşlar buyurun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.