Elmar2001 Konu tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Eylül 2014 Salam internetdə gəzinərkən belə bir sayt tapdım.Sayta başqa bir saytın URL-sin yazıb keçid edərkən 5 saniyəlik reklam göstərir.Nə qədər çox saytlara keçid etsəniz xalınız artır.Həftə ərzində ən çox URL daxil edən şəxsə yəni, 1-ci yer - 30AZN , 2-ci yer - 20 AZN , 3-cü yer 10 AZN hədiyyə verilir.Link Budur. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Təşəkkürlər yoxlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 mən inanmadım.pulu necə verəcəklər bəs ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 paylaşdığn üçün təşəkkürlər.sən amma gərək əvvəl özün yoxlayasan bunu əgər qazana bilsən burda paylaş yoxsa paylaşma.tam əmin olduqdan sonra paylaş. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Təşəkkürlər.mən yoxlayıb nəticəni yazacam Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Elit-killer, Bugün başladım 3-cü yerəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Eylül 2014 Qeydiyyatdan sonra Paket: Həftəlik yazılıb o nə deməkdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elmar2001 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 RΣD DΣMθN Yəni yarış həftə ərzində davam edir həftənin sonuncu günü isə hədiyyəni alırsan Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 demək istədiyim odurki yoxla əvvəl yaxşı nəticə əldə eləsən paylaş.burda belə şeyi çox user axtarırdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mən yoxladım.əvvəl elə fikirləşirdim ki adfly bitfly kimidi yəni link atırsan ora 5 san keçəndən sonra özü açılır.burda da elədi ancaq gərək bütün günü oturub özün link çevirəsən.linki paylaşmaq olmur ki başqaları daxil olsun elə 1 funksiyası yoxdu Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 boş şeydi elə asant pul qazanmaq olsaydı ta cammat evdən bayra çıxmazdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Şahin düz söhbətdi ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 məndə ilk görəndə elə bildim adfly ,bitly, kimidir.belə adamın başın xarab ediər həm də İNANDIRICIDA deyil.çünki bir dənə reklam göstərir.qalanları ancaq öz eridir.1 reklamla 30 manat qazana bilir ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mövzu bağlandı.ona görə ki, boş söhbətdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.