Carleone Konu tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Eylül 2014 Salam. Mən keçən səfər iPhone 5s problem haqqında mövzu açmışdım. Lakin mövzuda bildirildiki telefon itirilib (oğurluq) dur. Məndə həmən aldığım adama dedim. Deyir ki, telefon itirilmişdi. Sonra tapildi. Və həmən hesab kodunu özüdə bilmədiyi üçün telefonu satıb.. İndi də qalmışam belə. Geridə götürmür. İnternetdə baxdım elədim mənim problemimə oxşar dərsliklər gördüm. . Əsas sualım budur ki, Bu Video -da kı proqramı haradan yükləmək olar?. Tapa bilmədim mən.. Və ya başqa variantı varsa qeyd etsəniz çox şad olaram. Öncədən çox təşəkkürlər . Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Salam.O proqramı axtardım ancaq tapa bilmədim.Başqa yollarını axtarıram tapsam paylaşacam burda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Bu video ya baxın zəhmət olmasa. Bu real ola bilər ?. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 belə görünürki realdı yoxlamağa dəyər.ancaq videodakıları edərkən diqqətli ol o fayllar sistem fayllarıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 aydındır. Edim nəticəni yazaram. Sistem faylı zədə görsə .ipsw firmware yükləyib yazmaq mümkün olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 bəli olacaq.əsas odurki itunes telefonu qəbul etsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 itirilmiş telefondursa bəlkə qaytarasan onu sahibini taparaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Şahin yazıbdı axı sahibi bilmir ordakı emailnən şifrəni ona görə satıbdı. bu qrupa yazmışam görək cavab gəlir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 yaxşı bəs 1dən polis tərəfindən tutulsa necə olacaq? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Qaqash o borcludu 14 gun erzinde teli gotursun geriye ozde o yalan deyir ogurlanmadi o iclaudun parolunu tapmaga ne varki prosda ogurluqdi lap o nomreye zeng ele sorush Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 iClound parolunu bilmədiyi üçün satıb. Telefon çoxdan itib və 5 aydı ki sahibində idi..Həmən öz sahibidə bunu satdı 200 manata. Russiyadan alınıb.. Həmən adamla da skype ilə əlaqə saxladım açıqlamanı belə verdi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Carleone qaqa gərək sən əvvəldən maraqlanasan bunun nə problemi varki 200 manata satır.200 manata 5s olmur axı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 açılmadı. neçə variant yoxladım alınadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 istifadə yolunu tapmayıb ki 200 azn satıbda 16g 5 s 650azndir 32g 750 64g 830 idi deyəsən.şəhərdəki yerlərə apar bəlkə alındı amma inanmıram alına. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 bir yolu var oda yadas sxemasini seliqe ile sokub yeni yaddash qoymaq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Eylül 2014 məndə qrupda yazmışdım dedilər alınmır.sən yenədə apar usta yanına Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VURGUN86 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 yeni bu formda icloud parolunu sindira bilen oglan yoxdur hec inanmiram, aglim kesmir ki, azeri oglanlari bu isi bilmeye. ola bilsin ki paylasmaq istemirler, amma sexsiden komeklik etmek isteyen olsa hormetini ederem, sirinlik kimide demek olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 VURGUN86 yazıları yazanda azəri hərfləri ilə yaz.sındırmaq deyəndə oğlanın 1i də sən bax gör sındıra bilərsən. yanımızda deyilki sındıraq.gərək aparsın ustaya. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carleone Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 telefon geri veriləcək sahibinə 1 həftə sonra. Pulda batmayacaq.. Teşekkürler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.