Ramin_MUSAYEV Konu tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 13 Eylül 2014 Salam dostlar.Mənə Azəri mahnıları toplusu lazımdıı.Maşında oxutmaq üçün istəyirdim.Ancaq azəri mahnıları olsun.Yeni mahnılar olsa yaxşı olar.Mahnıları buradan yükləyib karta köçürüb maşına qoymaq istəyirəm. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Ülvi sağ ol Amma mən istəyirəmki belə seçib yükləməyim hamsı olsun birbaşa yükləyim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 belə edə bilərsən məsələn səsi çıxart.bunun kimi videolar çoxdu içində müxtəlif mahnılar var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Cavadov Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Eylül 2014 ... buyur... Göstər/Gizlət http://baku-haifa.ucoz.ru Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Ülvi mən tutaqki ordan səsi çıxartıb yüklədim..Amma mahnını dəyişmək olan deyil axı birləşik bir halda olacaq..Mən istəyirəmki Mahnılar bir arada olsun tək tək..elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Camal Paşazadə Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Ramin kimdese görübsən belə bir şey alındırıbsa deməli ola bilər ancaq görməmisənsə məncə mahnıların hamısıni bir dəfəyə yukləmək olmaz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Yox siz meni basa dusmediz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
VahidoV Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 Sənə qarışıq mahnı albomu lazımdır.Bu halda albom gedir adı.Fashcarda atdinsa onu nə fərqi maşında qulaq as ya samaliyyotda.Hər yerdə açacaqda .... o prmaoy olmur.Torrnet olur.Məsələm bir dəfəmə sən 50 və ya 100 mahnı yükləmək istəyirsən.Mədə çoxlu mahni var.Bu dəqiqə gözlə atım rar və upade edim.Amma klyentin kompyuterindən atmışam deyə bilmirəm zövqüncədir ya yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Eylül 2014 he Album olsun..yeni bele Uzeyirin,Balabeyin olmasinda.Taninmis mugennilerin Namiq Qaracuxurlu,Seyyad Elizade ve .s kimi.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.