Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 18 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2014 Helelik wise care ile eledim..amma artiq tutlmur birde Şahin verdiyi proqramla edecem her ehtimala qarsi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 18 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 18 Eylül 2014 wise carenin içində çoxdu proqramlar onların hamsını işlət Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Ülvi o iki proqramla eledim yenede olmadi + farmatda etdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Sistem kimi nədən istifadə edirsiniz? RAM-ları yoxlamısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Windows 7 bəli Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 kompyuterin parametrlərini yaz bura baxım.və işlətdiyin sistemin linki. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Isletdiyim sistem Windows 7.Rami 2 Amd radeon 2.30 Ghz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 32 bitlik 8 yaz sən ən yaxşısı.buyur bu da məsləhətli link 7 istəyirsənsə buyur məsləhətli 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 təzə format atmısansa donursa sistemlik deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Mencede sistemlik deyil.Çünki Silib windows 7 32 bit yüklədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 20 Eylül 2014 gərək aşağıdakıları yoxlayasan. hdd-nı prosessoru ola bilər prosessorun hər hansı dişi azca əyilib. bios çipindən ola bilər. bakıdasansa məsləhətli usta tanıyıram yerini deyim get onun yanına. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramin_MUSAYEV Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 21 Eylül 2014 He Bakida oluram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.