Kamran Haşımov Konu tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 15 Eylül 2014 Hərkəsə salam. apreldə bu saytdan windows 8.1 enterpriseni yüklədim elə dediyiniz pragramlada aktiv elədim. bayax bildiriş gəldiki vaxti bitib aktivatorun nə edim indi köməy edərdiz zəhmət olmasa belə gəlir ekrana çoxsağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 yenə hər hansı aktivatoru qoşub aktiv edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 kompda var idi kmspico onu açdim orda tokken var idi ona vurdum buckap gəldi eləmədim elə bildim kompu geri qaytaracağ farmatdaki vaxta. ona görə yanindakini vurdum ama olmadi nə edim ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 bu aktivatorla yoxla aktivləşdirməyi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Olmasa bunu yoxla. buyur Bunda vaxt limitsizdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 yüklədim elədim. hardan bilərəmki aktiv olub ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 kompyuterin üstündə sağ knopkanı bas svoystva (properties) ddd.PNG Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamran Haşımov Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 aha alinib elə yazilar var. çoxsağolun mövzunu bağliya bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Eylül 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.