Kənka™ Konu tarihi: 22 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 22 Eylül 2014 Salam. Mənim kompuma virus düşüb. Məsəlçün hansısa bir .exe faylını açıram sonra belə şeylər gəlir. Məsəlçün Avast.exe açıram sonra belə fayllarla dolur , AvastSrv.exe AvastSrvSrv.exe AvastSrvSrvSrvSrv.exe vsvs 21 dənə vs dolur. Budaki virusdu bilinir. Keylogdu diyəsən tam məlumatım yoxdu. 1 ay olar bu var. Bilirdim. Amma fikir vermirdimki elə belə şeydi. 3 gün bunnan qabağ komp açanda gördümki açılmır. Elə donub qalır açılan yerdə. Gücbalaynan açılır. Sonra neçə dənə iexplorer (internet explorer) açılır, olardan çıxıram sonra komp açılır. İndidəki avast yüklədim, qurdum, tarama basıram. Belə bir səhvlik gəlir. Diyəsən virusdandı. Bu virusu silmək necür edə bilərəm bəs??? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2014 Службы bölməsinə daxil olub Брандмауэр Windows başlat Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 22 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2014 Avast programında ? msconfig deyirsizse Брандмауэр Windows tapa bilmedim tapdim yazilibki qabagndan работает Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 22 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 22 Eylül 2014 kaspersky yazıb axtarış verə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 avastdan qabaq hansısa antivirus olub kompda? yəni ki onu silib avast yazmısan? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənka™ Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 Hamıya təşəkkürlər. Kompa paerzaqruzka verdim sonra avast işlədi. Təmizlədi virüsları sağolun. bağlaya bilərsiz Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.