On_LiNe Konu tarihi: 23 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Eylül 2014 Salam Aleykum...Məndə iPhone 5 də bütün wifi-lərə bağlanır amma bidənə evdəki mənim öz wifi-ya bağlanmır...Parolu yazıram çarxlar fırranır amma heçnə açılmır.iPhone-un setini sıfırladım amma yenədə girmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Salam.Telefonnan dns-i dəyişdirməmisən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Mən elə bilirdim problem ancaq mənim iPhonumdadı ancaq başqa telefondada girmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Ola bilsin kimsə modemi qurtdalayıb. Reset edin əgər məlumatınız varsa yoxdursa provayderin köməyindən istifadə edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Elcin Sabirabadli,Qardaş özdəri gəlib reset etdilər mən evdə yox idim evdə smartfon var idi onu özdəri bilmirəm necəsə internetə bağlıyıblar...Amma mən nə qədər elədim mənim telefonum başqa telefonnan yoxladım yenə alınmadı...Görəsən wifi ya daxil olmağın başqa yolu varmı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Birincisi adım Elcan Şabiddinli-dir. Bəli basqa yolu modemin arxasında dəlik var ora kibrit çöpü və ya qələmin uc hissəsini salıb reset edə bilərsiniz amma sonra tənzimləmə prosesi olmadır ki, internet olsun. Bunu bilən bir yaxın insan və ya mütəxəsisə müraciət edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 elcan.sabiddinli,Üzr istiyirəm tələs- tələs yazdım fikir vermədim...Qardaş reset dimeyə mənə reset olunub ))).Birdəfə özüm etmişəm birdəfədə mütəxəsislər tərəfindən edilib... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Problem deyil sadəcə diqqətinizə çatdırdım. Əgər siz reset edəndən sonra özünüz tənzimləyə bilirsinizsə onda siz edin. Nəticəni yazarsınız. Onun müddəti olmur. Məslən usta heç evdən çıxmamış kimsə daxil olub kodu dəyişə bilər ona görə dedim ki reset edin. Bəzən modemdə də problem olur. reset edəndən sonra düzəlir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 o məndə də olub sən hardasa 5 dəqiqə belə gözlə alınmasa yazarsan. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Elit-killer,Yoxe alınmır...Çarxlar hələdə fırlanır ).Problem bilmirəm nədədi başqa telefondada belə edir girmir...Düşük ehtimaldı wifi bağlı istifadəçilərə limit deyilen bir şey varmış modemde ora necə girə bilərəm bəlkə limit qoyulub? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Reset eləyin baxaq necə olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 ən yaxşısı resetləməkdir əgər yenidən nastroyka eləyə biləcəksənsə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Telefonnan wifi bölməsinə girib dns-i 8.8.8.8 elə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 RΣD DΣMθN,Buda alınmadı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 modemi resetkəyib yoxladın? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 Bəli resetədim ancaq yenədə girmirki girmir... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 25 Eylül 2014 Tənzimləməni etmisiniz? Həmin telefon başqa şəbəkəyə qoşulurmu? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 26 Eylül 2014 medeme yeni prosibka yazmaq lazimdir mademin modelini yaz /! Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
On_LiNe Mesaj tarihi: 27 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 27 Eylül 2014 elcan.sabiddinli,Bəli etmişəm telefon başqa şəbəkələrə qoşulur ancaq bu şəbəkəyə qoşulmur telefonnuq deyil mən bilən çünki başqa telefonnan yoxladım oda qoşulmadı.Ancaq bir telefon qoşulub onuda provayderdən gəlib ediblər amma bilmirəm necə. •SaiD•,"ПРОМСВЯЗЬ" M-200B Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.