ceyhun433 Konu tarihi: 23 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 23 Eylül 2014 Salam hər kəsə çox xahiş olunur köməklik edin. Mən planşetdə öz etdiklerimi videoyaya çəkmək istəyirəm, məsələn mən planşetde derslik başa salmaq istəyirəm proqram özü avtomatik etdiklerimi çəksin. kompyuter üçün bele proqramlar çoxdur. Planşet üçün bele bir şey bilen varsa zəhmət olmasa adini yazsın. teşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 buyur Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 RΣD DΣMθN, tesekkur ama men o proqrami yukleye bilmirem ustanavit bolmesi aktiv olmur. gmail hesabimda var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Telefonnan daxil oldun ora? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceyhun433 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 RΣD DΣMθN men bashqa proqram tapdim screencast pro proqrama daxil oluram root aktiv deyil yazir, 1-2 proqram yene yazdim hamisinda eyni soz deyir. root nedir anlamadim onu neche aktiv edim zehmet olmasa komeklik edin. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 23 Eylül 2014 Root təhlükəlidi biraz yəni telefon yanmaya bilər.Kingo root proqramı ilə edə bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elit-killer Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 24 Eylül 2014 ceyhun433 yazıları yazanda azəri hərfləri ilə yaz.yuxarıda yazdıqlarında düzəliş elə.əks halda mövzu silinəcək. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.