KymaR_ Konu tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Konu tarihi: 28 Eylül 2014 Salam PC də o qədər oyun oynamışamki artıq bezmişəm missialar keçməkdən bu saytda maraqlı MMO-FPS RPG yəniki Massively Multiplayer Online Point Blank,Lineage 2,və s.. kimi maraqlı oyunlar bilən var? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 burda sən dediyin janrda çoxlu oyun var Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 RΣD DΣMθN o boyda oyunun arasında itib batmağ istəmirəm) əgər tək bir maraqlı oyun oynuyan varsa onla para oynuyardım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Mən özüm Warface oynamışam məsləhət görürəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 1 saat warface oynadım artıq maraqsız gəldi crysis kimidi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 KymaR_ bizim gamerimizdi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Elvin artıq bilmirəm nə oyunu oynuyum hərşeydən bezir adam )) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Crysis -i hazırlayanlar Warfaceni hazırlayıb ona görə ) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Sən onda yeni oyunların çıxışların gözdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 NFS World da pis deyil Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mayak18 artıq normal oyun istəmirəm )) ən real oyun çıxsa belə maraqsız gəlir istyirəm pcnin qabağına məni klidliyən bir oyun olsun )) RΣD DΣMθN onu oynadım çit qoşdum lombarghini götürdüm sürdüm yenə darıxdım) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 o oyunların gameplayları-a bax gör hansını bəyənirsən yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 diyəsən fikrimi tam çattıra bilmədim məsəlcün gta 5 multiplayer oynuyacam tək nə maraqı var həmdə çox şey bilmirəm məsəlcün yəni burda oynuyan məsləhətli oyun bilən varsa oynuyaq bir yerdə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 28 Eylül 2014 SALAM. Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 29 Eylül 2014 qardaş bu pullu oyundu həmdə browsedəndi Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
WatchWolf Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Battlefield play4free Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Mövzunu bağlıya bilərsiz özüm oyun tapdım ArcheAge Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 1 Ekim 2014 Ağabəy deyəsən özün tapdın daha Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.