Karb10 Konu tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 4 Ekim 2014 Salam dostlar.Mənim kompyuterimdə bu sayt açılmır.Bütün brauzerlərdə yoxladım.İp-ni də dəyişdim xeyri yoxdu.Zəhmət deyilsə sizdə yoxlayıb deyərdiniz 2014-10-03_20-52-53.png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
•SaiD• Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 məndədə acmadı yeqin sayt islemir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 maraqlısı buduki skype -da rus dostlarıma yazdım hamsında sayt açıldı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Qaqam məndə də açılmadı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 deyəsən ümumi Azərbaycan üçün bağlayıblar saytı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Saytın özündə problem var.bazasında Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Ip anonymous ile daxil ol. Yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 adi vəziyyətdə daxil olanda açmadı. amma brauzerdə hola"da ölkəni Rusiya qoydum daxil oldum açdı .jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Master115 onu necə etdin deyərdin zəhmət deyilsə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roshen_RM Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 Bura Chromela (Məndə Torch browserdi) daxil ol , proqramı quraşdır Chrome"a. yuxarıda sağda balaca ikon yaranacaq ona vur aktivləşdir More bölümünsən Russia seç , bu qədər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 4 Ekim 2014 alındı çox sağol.mövzunu bağlayıram Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.