lamer Konu tarihi: 7 Ağustos 2011 Paylaş Konu tarihi: 7 Ağustos 2011 mende windows 7 de dil paneli yoxdu nastroykadan da duzeltdim amma yene gelmedi bashqa yolla getirmeyi bilen varsa xais eliyirem basa salsin birde Win xp de olan gif formatli animasiyalar Win 7 de terpenmir bunu nece duzeltmey olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
failsukurov Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2011 mende de animasiya acmir, operayla bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamer Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2011 Sen yeqinki brovserdeki animasiyani diyirsen mende brovser animasiya acir kompyuterin ozundeki .gif formatli animasiyalar terpenmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ağustos 2011 animasiya helleini forumda yazmsiam video derslikde var dil paneli neye dedin onu anlamadim..eger satart panelindeki EN RU onlari nezerde tutursansa control panele gir roda dil yerine gir orda atabrajit panel var onu sec ok ver estart et dusecek Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamer Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Forumda animasiya problewmini tapa bilmedim zehmet olmasa komey ele Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
resad444 Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ağustos 2011 lamer buyur bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
failsukurov Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 men de .gif formatlilari deirem, onun svoystvasina girirsen, orda proqrami deyiwib opera edirsen Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Ʌüsal, bu prablem məndə də olmuşdu, W7-lərdə tez tez olur. Control paneldən dəyişəndə də gəlmir . Lamer, bir *.reg faylı vardı onu yükləyəndə düzəlir. İndi burda yoxdu , sabah qoya bilərəm ancaq. birdəki C>>Windows>>system32 qovluqunda ctfmon.exe adlı fayl var, onu avtozapuska qoyursan, restart verirsən düzəlir. Avtozapuska ən sadə CodeStuff Starter proqramı ilə qoya bilərsən. birdəki, Ʌüsal, o mövzudakı fayl Paylash.Netdədi, oda ki açılmır. Mümkündüsə işlək saytlardan birinə qoya bilərsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamer Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 seven_birisi, ctfmon.exe ni avtozapusqa qoydum yene ishdemedi sen dediyin .reg faylini da yoxlayariq inşallah duzeler Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Lamer, məndə alınmışdı. səhər qoyaram onu. Mən indi , başqa bir kompda yoxladım alındı axı. Restart eləməyi unutmusan bəlkə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Buda gifin helli.link silinmisdi yenilendi... http://www.boxca.com/i0rs98lzwptx/Windows_...Viewer.rar.html Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Vüsal, çox sağ ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ʌüsal Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ağustos 2011 deymez Alıntı - Laptop ve Desktop Anakartlarin temiri - BIOS yazilmasi - Sifreli SuperUser BIOS-larin silinmesi - Kicik chiplerin deyisidrilmesi - BGA Chiplerin deyisdirilmesi (GPU/CPU/FCH/PCH/HM ve s) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2011 Vüsal, buna baxardında zəhmət olmasa. sən deyən kimi elədim, amma alınmadı Lamer, bu sənə dediyim fayldı, çoxdan düzəltmişdim bunu, arxiv parolludu, ama orda parol yazılıb qıraqda. FAYL YÜKLƏ Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
lamer Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2011 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2011 reg nen duzeldi eziyyetive gore sagol bir de qalmishdi animasiya problemi sende hele animasiya problemi qalib? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEZHH Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2011 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ağustos 2011 dəyməz... hə, yuxarıda qoyduğum videodakı kimidi. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.