Tabriz7 Konu tarihi: 7 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 7 Ekim 2014 Mən Samsung Notebookumu format etmək istəyirəm. Windows 8 diskim var. Özü hal-hazırda windows 7-dir. F2 - Biosun , F4 - Recovery-in düyməsidir. Bios-da deyəsən nəsə dəyişməliyəm. Amma nə dəyişməliyəm bilmirəm. Çünki Recovery- windows diskini tapmır. Amma mən personalni kompüterimdə (Foxconn) yoxladım, tapır diski. Çox xahiş edirəm ki , mənə ətraflı yazaraq kömək edin. İnternetdə tapa bilməmişəm ətraflı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 mövzunun yerini dəyişdim diqqətli ol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Kompüter açılanda tez-tez F2 bas BİOS-a daxil ol, sonra disklə Əməliyyat sistemi yükləmək istəyirsənsə BİOS-da boot deyilən bölmə var.. Orda birinci diski qoy (bu əməliiyat da çox vaxt F5/F6, yaxud -,+la yerinə yetirilir, aşağıda yazılır).. Sonra kompüter açılanda başlayacaq diskdəki məlumatı oxumağa.. Sonra adi qaydada Əməliyyat sistemini yükləyə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabriz7 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Sağ olun ( axır ki, tapdım) ! Təşəkkürlər! 3 manatlıq windows 8 diskini yüklədim. 8.1 yeniləməsi gedər? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Windows 8.1-in də ayrıca diski olur.. Ya da internetdən iso. formatında 8.1 endirib özün də Əməliyyat sistemini dəyişə bilərsən.. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tabriz7 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Məlumata görə sağolun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 7 Ekim 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.