İsmayil_2001 Konu tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 9 Ekim 2014 Mən googledən nəsə yükləyəndə aşağida yukleni ama səkil gəlmir ağ olur həmdə açilmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Başqa brauzerlərdən yoxla, birdə yüklədiyin faylı sənin kompüterin dəstəkləmiyə də bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İsmayil_2001 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 yoxlamisam olmuyub nece duzeldim? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İlgar Mammadov Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 bütün fayl tiplərin yoxlamısan ? hamısı açılmır ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İsmayil_2001 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 hamisi yox bezileri meselen siberyazilardan ne yuklesem acmir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maksim_252 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 salam aleykum.. yəqin ki sizin kompyuterdə winrar proqramı yüklənməyib.. dediyiniz sayta baxdım. ordakı fayllar rar formatdadır.. winrar proqramını yoxlayın, sonra baxın... Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 20.) Xahiş edirik öz dilimizə hörmət məqsədi ilə və mövzunun dəqiq anlaşılması üçün mövzulara yazılan cavablarda Ç,Ə,Ğ,I,Ö,Ş,Ü hərflərindən istifadə edilsin, əks halda yazılmış cavab silinəcəkdir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
İsmayil_2001 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Yüklədim rar çox sağolun Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 9 Ekim 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.