Kənan Nəsirli Konu tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 10 Ekim 2014 Salam dostlar. Mənə SMS-lə hesab ala biləcəyim məsləhətli Turbobit Leech saytı deyə bilərsiz? Qeyd: pulsuz leecher-lərdə çox zaman problem olur və ya çevirmirlər onun üçün pullu sayt soruşuram. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Link-files.ru saytını yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 fastix.ru pulsuz 200 mb çevirir ancaq isdəsən o sayta pul köçürdüb limiti artıra bilərsən Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Borland9, link files səhv etmirəmsə 300 MB-ya qədər çevirir. Ülvi, bilmirsən fastix 5 AZN-lıq paketdə neçə point verilir? SMS-lə alıram. Əslində mənim fikrimdə tb7.pl idi amma oda sms-lə satılmır sadəcə paypalla. Dostlar sizlərdən kiminsə PayPalında pul varsa tb7.pl-də mənim adıma 5 azn pul köçürək mən əvəzinə kontur şifrəsi göndərim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 təxminən 32 point edir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 32 point-lə də cəmi 20 GB Turbobit çevirmək olar. Yaxşı olmadı. Amma tb7.pl-də 4.60 AZN-a 100 günlük verir. Günlük limit isə 1 TB. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 sən hansı faylı çevirmək isdəyirsən bura at bəlkə torrentini tapdıq Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Ülvi 1 deyil 2 deyil 50 linkdi hərəsi də 6-10 GB arası Az olsaydı yenə pulsuz debridlərdə çevirərdim çox olduğu üçün almaq istəyirəm. Türkçə dublaj filmlərdi inanmıram torrenti ola. Olsada sürət verməyəcək. Yenədə çox sağ ol. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 filmi torrentlə yükləyib sonra səsi ayrıca yükləyəndə yaddaşı az olur.rahat çevirmək olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kənan Nəsirli Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Təşəkkür. Mövzunu bağlaya bilərsiz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 10 Ekim 2014 Dəyməz.Mövzu bağlandı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.