busuper Konu tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 11 Ekim 2014 Salam, dostlar. məndə Windows7 də Unknown Device problemi var. Bu problemi necə həll etmək olar? Xatırladım ki, dispetcer ustrostva yerindən drayveri yeniləmək istədim, yenə həll edilmədi. İnternetdən ona aid drayver yüklədim , yenə nəticəsi olmadı. .png Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 SALAM, İD kodunu yazıb yoxlamısınız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 driver yükləmə proqramlarını yoxlamısız? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 salamç qardaşlar driver o adda bir neçəsin yazdım yoxladım alınmadı. İD kodu haradan bilim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 sağ düyməni basıb свойства seçin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 dispeçer ustrostvada o problem olan driver üzərində sağ düyməni vurdum seçənəklərdən drayver haaqda bilgiyə keçdim burada drayverin versiyası yazılıb 6.1.7601.18328 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 bu saytdakı kimi t sonra da devid.info-ya gir id-i ora paste elə. P.S bu artıq neçənci dəfədir hiperlink işləmir.Niyə? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Ezio Auditoro işləyir sənin yazdığında düzəliş etdim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Məndə şəkildəki kimidir, həm də rus dilindədir orada İD yerini tapa bilmədim Untitled-1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 rusca совместимые ид seç Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Seçdim , aşağı hissəsində bu yazı yazılıb USB\\UNKNOWN Untitled-1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Komputeri yenidən başladıb baxın. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Extreme Crazy Person Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 Komputeri yeniden baslatmagina ehtiyac yoxdu sadece http://www.iobit.com/driver-booster.php bu proqrami yuklesin qursun komputeri axtarsin duzelecek Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 11 Ekim 2014 dediyinizi yükləmişəm bütün drayverlerin yeniəlndiyin yazır amma problem həll olunmur mənim üçün əsas vacibi odur ki, bu problemə görə veb kamera işləmir Untitled-1.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 proqramı pro versiya edib axtarış verin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 driver-booster proqramın deyirsinizsə, onun pro versiyasın tapmadım Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 bu açarı yaz pro olacaq 965F9-E4005-392CF-354B9 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Az öncə saytda sizin tərcümə etdiyiniz həmin proqramı gördüm və indi yükləyirəm gorək nə olacaq Bütün daryeverlər normaldır 1 drayveri yüklədi o da dediyim problemə aid deyildi. Amma problem yene də qalıb Untitled-1-Recovered.jpg Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
senedeqalmaz Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 bu proqramıda yoxla Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Yoxlayıram indi. Dünəndən də hamınızı bezdirdim, üzürlü sayın bu proqram lisenziya kodu istəyir, amma tapa bilmədim Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 qardaş ola bilsin sən kompa taxdığın nədirsə usb kamera və ya s... onda problem olsun başka kompda yoxla. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 kameradır amma bir şey var ki, kameranın işığı yanır, yəni ki, əlaqə var amma kamera açılmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 13 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ekim 2014 senedeqalmaz verdiyiniz Driver Easy proqramın yüklədim amma lisenzia kodu istəyir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 13 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ekim 2014 Başqa porta taxın və yenidən başladın. Əgər alınmasa onda kamranın modelini yazın ona uyğun drayver tapaq. AzeSixTeen drayver booster drayver tapan proqram deyil əvvəlcə proqramın təyinatını oxuyun. Drayver üçün driver pack solution və slimdrivers-də istifadə edə bilərsiniz. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
busuper Mesaj tarihi: 13 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 13 Ekim 2014 Kamera windows 7 ücün USB PC Camera (Vimicro301 Neptune) portları yoxlamışam problem yoxdur portlarda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.