aga hesenov Konu tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 12 Ekim 2014 Salam! Bitdefender internet security 2015 qurmaq istəyirəm aama səhv verir. Proqramı rəsmi saytından yüklədim və bu saytdanda yüklədim. Yenə eyni səhvlə qarşılaşdım. Çarəsi nədir? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Yazılıb ki, əməliyyat sistemi ilə uyğun gəlmir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Əməliyyat sistemi Windows 7 Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Bitdefender elə də yaxşı deyil. Başqa anti yüklə. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 12 Ekim 2014 neçə bitdi? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.