Elnur_MUSAYEV Konu tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Ekim 2014 İlk öncəliklə salam windows-az istifadəçiləri.Mənə şəhərdə elə bir yer deyə bilərsizki orda ASUS M3A78 Anaplatasın ala bilim.Şəhərdə DNS kompyuter və bir çox yerlərlə baxdım 28 tərələrdə taparsan dedilər getdim amma yox idi.Kim dəqiq yerin bilirsə mənə desə sevinərəm.Birdən maraqlanarsızki niyə görə ASUS M3A78 cünki Prosessor AMD Phenom II olduğuna gorə diger anaplatalara oturmur Socket AM2 konhe modlerre oldugu ucun teze asus plalarine oturmur prosessor.Mene dedilərki İntel Prosessor Al sene başaa Ana plata tapaq.Prosessoreum 3 nüvəli və 3.2 ghz olduguna gore elim gelmedi Deyəsən asas məsələni çox uzatdım mənə komək edə bilsəz sevinərəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 SALAM. Buyurun: Bu prosessor ilə işləyən ana kartlar. Bakıda bəzi mağazalara sifariş edə bilərsiniz. Ya da komputer ustalarına baxın. Daha dəqiq məlumat üçün tanıdığım mağazalara baxacam bu gün. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 yalnız şifariş ilə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
aga hesenov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 dns-da sifariş elə gətirsinlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elnur_MUSAYEV Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Məlumat üçün təşəkkür.Azərbaycanda belə anaplata tapmaq samanlıqda iynə axtarnmaq kimidir Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.