django Konu tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Ekim 2014 Salam Dostlar mənim kompüterimdə əvəll puskdan axtariş verəndə həmin axtariş genişləndirilmiş axtariş olurdu ama indi necə olubsa puskda nəsə yazanda cox az şey tapir məsələn əvvəllər hansısa Word sənədini axtarib tapmayanda adını yazmaqla puskdan tapmaq olurdu yaxud umumiyyətlə word sənədinin tutaqki adınıda bilmirik onda mən bəzən word sənədinin içində yazılan yazılardan bəzilərini yazmaqla puska belədə tapa bilirdim ancaq indi bunu edə bilmirəm hansısa axtarış verəndə ancaq komputerin oz sistem proqramlarını tapir.təşəkkürlər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 SALAM. Sistem kimi nədən istifadə edirsiniz? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 windows 7 ultimate 64 bit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 orda yazıb axtarış edəndə link gəlməlidir.lupa şəklində.ora klik edib ətraflı axtarış edə bilərsən.yəni artıq ətraflı nəticələri göstərəcək.səndə olmurki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Salam.Komponentlərdən Windows Search-ı aktiv edin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 windowvsearch aktivdi siz mənim yazdıqlarımı bir oxusaz mən başqa şey deyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Aktivdirsə,mən dediyim kimi olmur ki ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 qaqaş proqram zad tapir e ancaq word senedlerini tapmır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 məsəlçün başqa bir misal göstərim start menu da jpg yazanda yaxud mp3 yazanda bütün musiqi faylları yaxud jpg formatında olan şəkillər çıxırdı ama indi yox Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 qaqaş sistemi geri çək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 qaqaş bidənə puskdan otəri sistemi geri çəkməyə dəyməz bunun hansısa yolu varda Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACCOUNTANT Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Buyurun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 qaqaş sən deyən kimi elədim ancaq alınmadı daha anlaşıqlı olması üçün bu videoya baxa bilərsən orda göstərmişəm zəhmət deyilsə qaqaş. videonu yükləyə bilmədim deyir bu format dəstəklənmir share aza yukləyirəm Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 django youtube-a yüklə Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
django Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 düzəldi qaqaş cox sağol Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 dəyməz.mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.