Karb10 Konu tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 14 Ekim 2014 Salam.revan44 adlı useri saytdan 1 aylıq uzaqlaşdırdım.6 mənfi reputasiya və dəfələrlə xəbərdarlıq almasına baxmayaraq qaydalara əməl etmək isdəmir.Qaydaları dəflərlə pozan user əvvəl 1 aylıq sonra isə ömürlük ban olacaq. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Ona deyəsən mən də xəbərdarlıq etmişdim.Azəri şriftləri ilə yazmırdı. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deliusta Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Bəlkə sayta təzə gəlib,bilmir azəri şirifti nədir.mənim başıma gəlib-ona görə deyirəm.hələ də reputasiyam qalıb.bilmirdim ki, nəzərdə ö,ə,ı,ş,ç, tutulur. Təşəkkürlər. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 qaydaları diqqətlə oxusan bilərsən açıq aydın yazılıb hərflərdə daha nə demək lazımdı? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Ona açıq-aşkar 6 dəfə xəbərdarlıq edilib.Başa düşməyib deyirsən? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
TΛNNΞЯ Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 14 Ekim 2014 Saytda və forumda qaydaları mən tətbiq edirəm qaydalarda açıq yazılıb və nəhayət sondada yazılıb ki... Bu qaydalara əməl etmək istəmiyən və ya bu qaydaları ağır görən istifadəçi biz heç kimi saytda məcbur saxlamırıq və ya heç kimi saytda məcbur qeydiyyatdan keçirtmirik. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 15 Ekim 2014 1 aya yəqin öyrənər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 AzeSixTeen nikli user də saytdan 1 aylıq uzaqlaşdırıldı Səbəb: Saytda mövzulara boş-boş rəylər yazır 21.) Forumdan yalnız Sayt Rəhbəri və Forum Admini cavabdehdir. Statuslu şəxslərin səbəbsiz yerə qırmızı xəbərdarlıq düyməsini basmağa ixtiyarı yoxdur. Adi istifadəçilərin qırmızı xəbərdarlıq düyməsini basmağa ixtiyarı yoxdur. Buna səbəb olan istifadəçinin user adı silinəcəkdir. Sizi narahat edən istifadəçini aşağıdakı Şikayət et düyməsini basaraq şikayət edə bilərsiniz. Mən heç kimə durduğu yerə mənfi reputasiya vermirəm. Yalnız qaydaları kobud şəkildə dəfələrlə pozan mənfi rep alır Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borland9 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Qayda hamı üçün qaydadır. Sözüsüz ki, belə profilaktik tədbirlər görülməlidir. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.