DaNGeR_Oku Konu tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Konu tarihi: 16 Ekim 2014 Salam mənə youtubedə vidyonu silmək lazımdı bir tanış atıb silmək vacibdi gmail adresini bilmir . kim silə bilər bir yolunu öyrədər ederdim . nece şikayət edib silmək olar ?? umumiyətlə bir yolunu bilən varsa yazardı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulana fermanli Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 salam.youtuba yüklədiyi yerdən girib silsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 gulana fermanli gmail adresini itirib bilmir . bilsəydi özüm edərdim. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvin Məlikov Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 DaNGeR_Oku, gulana fermanli Azərbaycan şrifəri ilə yazın.Əks təqdirdə şərhləriniz silinəcəy.Bu dəfə düzəliş etdim.Diqqətli olun. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 1 nəfər şikayət etməknən onu silməzlər.kim yükləyib təkcə o silə bilər Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Karb10 bu linkdən hansı gmail adresi yükləyib onu bilmək olar ?? http://www.youtube.com/watch?v=VlOdylB-cFk link budu. gmail adresinin nə olduğunu bilmək olar ? Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezio Auditoro Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Əgər yükləyən istifadəçi gmail hesabını hər kəsə açıq qoyubsa. Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 videonu yükləyən hesab budu ancaq emaili deyəsən gizli edib Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Karb10 o hesabı başqa cür necə tapmaq olar ? və ya vidyonu silmək Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
KymaR_ Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 bu hesabla android sistemdə Google Play-a daxil olunub telefonu yoxlasın bəlkə üstündəki gmail hesabıdı Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 16 Ekim 2014 Google play hesabını tapdım ama içindən vidyonu tapıb silə bilmirəm kim bilir silməyi yazım adresi silsin Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aylin Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 yaz adresi silek nəvar burda yada istiyirsiz özünüz edin gmail hesabın parol yadda qalıb? bu video dərsliyə bax Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 hə evvəl giriş edibsə brauzerdən parola baxmaq olar Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaNGeR_Oku Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 mövzunu açan Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Salam Təşəkkürlər..Qarişıq Bizad İdi Bu....Özüm həll etdim Sildim Linki ... Movzu Off..Yenedə Özüm ))) Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karb10 Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 Paylaş Mesaj tarihi: 17 Ekim 2014 mövzu kilit Alıntı Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Sohbete katıl
Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.